Mød Food Upcycling på Food ingredients Europe 2025

  1. Food Upcycling
  2. Nyheder

Food ingredients Europe er en af verdens førende konferencer og fagmesser for ingredienser, teknologi og innovation i fødevarebranchen. Hvert år samler eventen tusindvis af beslutningstagere, udviklere, producenter og eksperter fra hele verden — og i år afholdes konferencen den 2.–4. december 2025 i Paris Expo Porte de Versailles.

I år kan du møde repræsentanter fra Food Upcycling, som deltager for at præsentere projektets arbejde med at skabe en mere cirkulær fødevaresektor og vise potentialet i at udnytte fødevaresidestrømme bedre. Deltagerne kan både høre oplæg, stille spørgsmål og opleve lanceringen af nye initiativer, herunder Global Food Upcycling Map.

Her finder du Food Upcycling på Food ingredients Europe 2025:

Silent Pitch Session – Dutch Pavilion (73J23) | Tirsdag kl. 15:40–15:45

Vores hollandske partner Foodvalley præsenterer projektet og demonstrerer Global Food Upcycling Map i den oftest velbesøgte Silent Pitch Session, hvor alle deltagere får hovedtelefoner på for en fokuseret og eksklusiv lytteoplevelse. Sessionen efterfølges af et netværksarrangement med drinks, som plejer at tiltrække et stort publikum.

Paneldebat – Innovation Hub (73F55) | Onsdag den 3. december kl. 14:10–14:40

I paneldebatten “Global impact through circularity: Valorising side streams and scaling upcycled ingredients across borders” deltager repræsentanter fra både Foodvalley, Teknologisk Institut og en schweizisk biotech-startup, Trilliome. Debatten sætter fokus på, hvordan upcycling af fødevaresidestrømme kan skabe global effekt og nye forretningsmuligheder.

Hvem kan du møde?

Projektets repræsentanter i Paris ser frem til at indgå i dialoger med deltagerne på messen:

Simon Hvid, Teknologisk Institut (DTI), partner i Food Upcycling:
“Food ingredients Europe er en vigtig platform for at sætte fokus på, hvordan upcycling kan drive både bæredygtighed og forretning. Vi ser frem til at møde virksomheder, der vil forvandle deres sidestrømme til nye muligheder.”

Caroline Duivenvoorden, Foodvalley (NL), partner i Food Upcycling:
“Med Global Food Upcycling Map gør vi det enklere for virksomheder at finde de rette partnere og skabe cirkulære fødevareløsninger. Food ingredients Europe er det perfekte sted at invitere endnu flere med i fællesskabet.”

Måske ses vi i Paris? Ræk endelig ud til Simon på +4572203558 eller simh@teknologisk.dk eller Caroline på +31(0)658886779 eller caroline.duivenvoorden@foodvalley.nl, hvis du vil være sikker på at støde på dem til Food ingredients Europe 2025.