Mere end lovgivning – samfundsansvar i praksis
Når virksomheder mestrer lovgivningen og får succes med upcycling af sidestrømme, skabes der værdi på flere niveauer:
Miljømæssigt reduceres madspild og CO2-udledning betydeligt. Hvert ton sidestrøm, der får nyt liv som ingrediens eller produkt, betyder mindre pres på naturens ressourcer.
Økonomisk åbner upcycling nye indtægtsstrømme og styrker konkurrenceevnen. Danske virksomheder positionerer sig som pionerer inden for cirkulær økonomi.
Innovationsmæssigt driver processen udvikling af nye teknologier, processer og samarbejdsformer på tværs af værdikæden.
Webinarerne er kun begyndelsen
Disse to webinarer er blot begyndelsen på en lang række aktiviteter henover efteråret 2025, hvor Food Upcycling løbende vil tilbyde praktiske værktøjer, inspirerende virksomhedscases og konkrete samarbejdsprojekter, til dig der har en sidestrøm, du gerne vil udnytte eller dig, der kan være en mulig partner i den proces.
På foodupcycling.dk finder du løbende nye ressourcer, guides og matchmaking-muligheder, der hjælper din virksomhed med at realisere potentialet i jeres sidestrømme.