Webinar: Genanvendelse af mask (BSG) fra bryggerier

  1. Food Upcycling
  2. Vær med
  3. Workshops

Webinar d. 30. oktober 2025 kl. 14:00-15:30:

Bliv klogere på, hvordan hvordan bryggerier og fødevareproducenter kan omdanne mask (BSG) til værdifulde produkter

Bemærk, at webinaret afholdes på engelsk.

Dette internationale webinar fremhæver praktiske erfaringer, teknologi og fremtidige tendenser inden for upcycling af bryggeriaffald, med eksempler fra Upgrain og Brauerei Lochers banebrydende faciliteter i Schweiz samt Foodpeople.

Om webinaret

Webinaret afholdes som en del af Food Upcycling-projektet, som er støttet af Industriens Fond.

Genanvendelse af mask (BSG) fra bryggerier udgør en lovende vej til at reducere spild og skabe nye værdistrømme for både bryggerier og fødevareproducenter. På dette webinar deler brancheeksperter fra Upgrain og Brauerei Locher indsigt fra virkeligheden, operationelle overvejelser og muligheder for innovation forbundet med værdiskabelse fra mask. Foodpeople deler indsigter i, hvordan de bruger mask i deres produktion af nye produkter.Deltagerne får praktisk viden om, hvordan der sikres ensartet kvalitet, overvindes almindelige barrierer, og undersøges anvendelser for upcyclede kornprodukter.

Deltagerprofil

Dette webinar henvender sig til:

  • Bryggerier, der er interesserede i upcyclingløsninger for mask.
  • Fødevareproducenter, som ønsker at indarbejde mask som ingrediens.
  • Teknologi- og procesleverandører, der arbejder med udnyttelse af sidestrømme og ingrediensinnovation.

Hvad får jeg ud af at deltage?

  • Lær, hvad der skal til for at sikre kontinuerlige, ingredienser af høj kvalitet fra mask til fødevarer.
  • Forstå barrierer for succesfuld upcycling af mask og hvordan de overvindes.
  • Udforsk produktmuligheder og fordele for fødevareproducenter.
  • Identificér fremtidige udviklingspotentialer inden for værdiskabelse af mask.
  • Netværk med ligesindede og potentielle partnere i branchen.