Workshop: Udnyttelse af kaffens sidestrømme - fra bioaffald til ny forretning

  1. Food Upcycling
  2. Vær med
  3. Workshops

Workshop d. 18. november 2025 10.00-14.00:

Skab værdifulde produkter af sidestrømme fra kaffeproduktion

Oplev kaffens uforløste potentiale og vær med til at skabe nye cirkulære forretningsmuligheder baseret på sidestrømme fra kaffeindustrien.

Målgruppe

Workshoppen er for virksomheder, organisationer og iværksættere, som genererer sidestrømme fra kaffeindustrien, eller som vil udforske nye produktmuligheder med kaffens sidestrømme:

  • Importører, risterier, caféer, restaurationer, møde- og konferencevirksomheder
  • Fødevareproducenter, ressourcehåndteringsfirmaer og virksomheder, der kunne være interesseret i at anvende kaffe-sidestrømme i helt nye produkter
  • Brancheorganisationer og netværk
  • Iværksættere, beslutningstagere, produktionsansvarlige og udviklingsansvarlige med strategisk eller operationelt ansvar for bæredygtighed, produktudvikling eller forretningsudvikling 

Formål

At inspirere fødevare- og kaffeproducenter samt andre virksomheder til at omdanne kaffens sidestrømme til nye produkter gennem bæredygtige løsninger og cirkulære forretningsmodeller, der reducerer affald og skaber værdi af kaffesidestrømme.

Udbytte

  • Få ny inspiration: Hør om de nyeste muligheder og trends inde for udnyttelse af sidestrømme fra kaffe og hør om, hvordan frontløbere som Grums, Grounded og Beyond Coffee udnytter kaffens sidestrømme – fra engangskopper til hudpleje og svampeproduktion.
  • Bliv hørt: Tag del i branchens vigtige diskussioner, og vær med til at forme fremtidens cirkulære kaffeindustri ved at arbejde konkret med jeres behov, idéer og udfordringer.
  • Netværk med branche og eksperter: Mød ligesindede og potentielle partnere, leverandører og kunder, der kan danne grobund for fremtidens forretning og morgendagens produkter inden for kaffe – så du går hjem med nye partnerskabsmuligheder og næste skridt for din virksomhed

Indhold på workshoppen

  • Velkomst og introduktion
  • Oplæg: Sidestrømme i kaffebranchen – status og identificerede potentialer
  • Case: Succesfuld værdiskabelse af sidestrøm inkl. Q&A
  • Pause
  • Breakout session: Udforskning af 4-5 fokusområder (idégenerering og business cases)
  • Fælles opsamling og Q&A på fokusområderne
  • Afrunding og tak for i dag