FoodUpcycling
  • Vær med
    • Vær med i Food Upcycling
    • Workshops
    • Samarbejdsprojekter
    • Matchmaking
  • Cases
  • Nyheder
  • Vidensbank
    • Viden
    • Værktøjer
  • Om
    • Om Food Upcycling
    • Projektets partnere
  • Kontakt os
DA | EN

Viden

  1. Food Upcycling
  2. Vidensbank

På denne side får du et overblik over den tilgængelige viden og lovgivning på fødevareområdet, som kan have betydning for udnyttelsen af sidestrømme fra fødevareindustrien. 

Publikationer

  •   Upcycling af sidestrømme i dansk fødevareindustri – inspirationskatalog, One\Third (2024)
  •   Upcycling af fødevarer i Danmark, JohanneBirn & Teknologisk Institut (2022)
  •   Upcycled Food and Ingredients, Foodvalley (2024)
  •   Upcycled Food, Winston Churchill Trust (2024)
  •   Reviving Food Resources: Enabling Upcycled Food Production in Sweden, RISE Research Institutes of Sweden (2025)
  •   60 års jubilæumsskrift: I frontlinjen for sund, sikker og bæredygtig mad, DTU Fødevareinstituttet (2019), s. 82-105
  •   Nuværende viden om forskningsresultater og forskningsklynger inden for madspild og fødevaretab, DCA – Nationalt center for fødevarer og jordbrug, Aarhus Universitet (2021)
  •   Strategi for grønne proteiner til dyr og mennesker, Ministeriet for fødevarer, landbrug og fiskeri (2023)

Om Food Upcycling

Food Upcycling er et treårigt projekt med fokus på upcycling af sidestrømme fra fødevareindustrien. Projektet udføres i samarbejde med:

 

Kontakt os

Ønsker du at deltage i Food Upcycling eller har du spørgsmål til projektet er du velkommen til at kontakte:
Knud Erik Hilding-Hamann
Projektleder
tlf.: +45 7220 1421
khi@teknologisk.dk